Kultivimi i Manderines

Ndoshta fryti më i shijshëm citrik është mandarina sepse posedon shije të mahnitshme dhe aromë të pa rezistueshme. Kjo është arsyeja se përse fryti është aq i njohur për njerëzimin. Përveç që është tejet i shijshëm, fryti vjeshtor ju ofron edhe shumë të mira shëndetësore. Konsumimi i mandarinës ndihmon në forcimin e sistemit të imunitetit, përmirësimin e funksionit të mushkërive, përmban veti antipezamtuese etj.