Produktet

Domate

Kultivimi i domates përbëhet nga tri faza sezonale, që nga koha e dimrit deri në verë. Gjatë kësaj periudhe, ne ofrojmë domate në të gjitha varietetet e saj dhe me cilësi të lartë dhe standardeve të certifikuara.

Kastravec

Kjo perime eshte e disponueshme qe nga fillimi i pranveres deri ne kohen e dimrit dhe mund te paraqitet ne menyra te ndryshme

Luleshtrydhe

Pjesa më e madhe e sistemit rrënjor te luleshtrydhes zhvillohet në thellesi 15 cm ne tokë, kështu që plehrat (minerale dhe organike) nuk duhet te hidhen shume thelle. Bima e luleshtrydhes ka një nevojë të veçantë per lende ushqyese në faza të caktuara.

Manderina

Ndoshta fryti më i shijshëm citrik është mandarina sepse posedon shije të mahnitshme dhe aromë të pa rezistueshme. Kjo është arsyeja se përse fryti është aq i njohur për njerëzimin. Përveç që është tejet i shijshëm, fryti vjeshtor ju ofron edhe shumë të mira shëndetësore. Konsumimi i mandarinës ndihmon në forcimin e sistemit të imunitetit, përmirësimin e funksionit të mushkërive, përmban veti antipezamtuese etj.

Spec

Speci është një bimë tropikale dhe nuk mund të tolerojë temperatura te ftohta prandaj kultivohet ne sera. Nuk do të rritet ku temperatura bie nën 12 ° C.

Bostan

Bostani është një frut që lulëzon dhe ka origjinë nga Afrika Jugore.Ështe bimë vjetore që peshon jo pak dhe ka zakonisht lëkure me ngjyrë të gjelbër kurse në brendi është e kuqe. Shalqiri është i mbushur me ujë dhe lëndë ushqyese, përmban shumë pak kalori dhe është jashtëzakonisht i freskët.